Ποιο μέγεθος ελαστικών ταιριάζει στο αυτοκίνητό μου?

Για να δείτε ποια διάσταση ελαστικών ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας, απλά επιλέξτε την μάρκα του αυτοκινήτου σας και εάν θέλετε Καλοκαιρινά ή Χειμερινά ελαστικά και μετά κάντε κλικ στην ένδειξη "ΟΚ".
 

Θα συνδεθείτε με το εργαλείο FuldaTyremanager, ένα εργαλείο αναζήτησης online, το οποίο με μερικά κλικ από το ποντίκι του υπολογιστή σας θα σας ενημερώσει ποια διάσταση ελαστικού ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας και ποια ενδεχομένως ελαστικά μετατροπής/ αντικατάστασης μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτό.

Απλά ακολουθήστε τα εξής βήματα: επιλέξτε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, τον τύπο του αυτοκινήτου σας και τις προδιαγραφές κινητήρα και το Fulda Tyremanager θα σας υποδείξει ποια ελαστικά μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητό σας.

 

 

_____________________________________________________________

Επιλέξετε τη μάρκα του αυτοκινήτου σας


 

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι οι προτεινόμενοι συνδυασμοί ελαστικών και ζαντών αποτελούν τους τεχνικά εφικτούς συνδυασμούς. Παρότι προσπαθούμε με ιδιαίτερη μέριμνα και επιμέλεια, οι πληροφορίες που παρουσιάζονται μπορεί να περιέχουν λάθη ή και να μην περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες της αγοράς. Πριν κάνετε οποιαδήποτε μετατροπή, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τα προβλεπόμενα από το νόμο για να ελέγξετε εάν το προτεινόμενο μέγεθος επιτρέπεται στην χώρα σας.   

Η Fulda αποποιείται κάθε ευθύνη που μπορεί να απορρέει ή να σχετίζεται με την πληρότητα, την ορθότητα και το περιεχόμενο των σχετικών πληροφοριών.