Denmark DA
Skift land

Fulda-teknologi

Kortere bremselængde i tørt føre

Specialudformede slidbanedesign maksimerer kontakten med vejbanen og forbedrer styreegenskaberne, og udvalgte dæk i vores sortiment er optimeret til at øge vejgrebet ved opbremsning, hvilket giver kortere bremselængde på tørre vejoverflader.

Modstandsdygtighed over for akvaplaning

Retningsbestemte slidbanedesign kombineret med Fuldas unikke Aquaflow-rillemønster sikrer hurtig bortledning af vand under hjulet i meget vådt føre.

Præcise styreegenskaber

Stabile midterribber og solide skulderblokke bidrager i fællesskab til at sikre præcise styreegenskaber. Vores højtydende dæk anvender Progressive Hump Technology i slidbanen for at fordele trykket jævnt over kontaktfladen. Det giver bedre køreegenskaber ved motorvejshastigheder og præcis kurvestyring.

Lavere brændstofforbrug

Vores dæk anvender et optimeret karkasse- og slidbanedesign for at reducere rullemodstanden og forbedre brændstofforbruget. Ecotread slidbanemønstrene på vores EcoControl og EcoControl HP modeller videreudvikler udvikler dette koncept med fokus på brændstoføkonomi og reduceret CO2- udledninger.

Højt kilometertal

Vores dæk består af robuste komponenter, fladere konturer og optimerede slidbanemønstre for at sikre et langsomt og ensartet slid, længere dæklevetid og et lavt potentielt brændstofforbrug.

Lavt støjniveau

Optimeret placering af slidbaneblokkene og en fladere dækkontur reducerer indvendig og udvendig støj for mere støjsvag og komfortabel kørsel.

Sikker vinterkørsel

Vores vinterdæk er udstyret med specialteknologier, som hjælper dig gennem barske vejrforhold. Fuldas SnowCatcher-teknologi – som anvendes på dækkene Kristall Control HP og Kristal Montero 3 – har midterriller, der tilsammen danner et sammenknyttet netværk, som fanger sneen under kørslen, så du kan fortsætte gennem selv den værste sne.

Samtidig giver en optimeret karkassekonstruktion og særlige materialer i slidbanen et sikkert vejgreb og forbedrede køreegenskaber på glatte vejbaner.

Modstandsdygtighed over for skader

Vores SUV- og 4x4-dæk benytter en stærk karkassekonstruktion, som er med til at beskytte mod de slag og skader, der typisk beskadiger dæk.