Finland FI
Vaihda maata

Kaikki renkaista

Rengasopas

Olitpa sitten ostamassa uusia renkaita tai vain katselemassa uusia tulevaisuuden varalle, oppaassamme kerrotaan selkeästi, millaisia renkaita sinun kannattaa etsiä. Oppaassa selitetään myös kaikki renkaisiin liittyvät ammattikielen termit perusteellisesti ja mainitaan kaikki olennaiset kysymykset, jotka sinun kannattaa esittää jälleenmyyjällesi.

Sopivimman renkaan löytäminen

Vuodenajan renkaat

Leudommassa ilmastossa ajavat voivat käyttää samoja renkaita vuoden ympäri, mutta jos asut alueella, jossa vuodenaikojen väliset lämpötilanvaihtelut ovat suuria, tarvitset eri renkaat kesä- ja talvikäyttöön. Joissakin maissa laki velvoittaa kuljettajat käyttämään talvirenkaita tiettynä ajanjaksona vuodesta tai soveltuvissa olosuhteissa.

Lue lisää vuodenajan renkaiden käyttämisen hyödyistä

Rengasopas

Rengas on monimutkainen insinööritaidon tuote, joka koostuu useista osista. Lue lisää renkaista, kuten niiden valmistamisesta ja siitä, mitä voit saada selville renkaiden sivuseinämään painetuista tiedoista. Saat muutamia yksinkertaisia vinkkejä renkaiden kunnossapitoon. Tämä pidentää niiden käyttöikää ja pienentää ajamiskustannuksia.

Rengasopas