Finland FI
Vaihda maata

Rengasopas

Renkaista huolehtiminen

Jos hoidat Fuldan renkaita oikein, ne toimivat erinomaisesti aina siihen saakka, kun vaihdat ne taas uusiin

Renkaat kuluvat vähitellen, joten ei ole aina helppoa tietää, ovatko ne kuluneet turvallisen rajan yli. Kiinnittämällä huomiota näihin tekijöihin säännöllisten tarkastus- ja huoltotoimien lisäksi sinun on helpompi seurata renkaiden kulumista ja havaita mahdolliset vauriot, ennen kuin ne muodostuvat ongelmaksi.

Jos havaitse kääntymis-, jarrutus- tai käsittelyvaikeuksia märällä tiellä tai huomattavaa tärinää, ota yhteyttä rengasliikkeeseen. Saattaa olla hyvä aika vaihtaa renkaiden paikkaa, tasapainottaa tai suunnata ne tai vaihtaa renkaat kokonaan.

Voit huoltaa renkaita jonkin verran myös itse, mutta on tärkeää tietää, milloin työ kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Seuraavassa on hyödyllisiä hoito-ohjeita.

Rengaspaineiden tarkistaminen – tekemällä sen säännöllisesti teet ajamisesta turvallisempaa ja pidennät renkaiden käyttöikää

Ota tavaksi tarkistaa rengaspaineet säännöllisesti: Oikeasta rengaspaineesta huolehtiminen on olennainen osa renkaiden maksimaalisen suorituskyvyn varmistamista. Tässä osiossa selitetään, miksi oikea paine parantaa ajoturvallisuutta ja pidentää renkaiden käyttöikää.

Renkaiden paikkojen vaihtaminen – vaihda renkaiden paikkaa aina 10 000–12 000 kilometrin tai kuuden kuukauden välein

Vaihda renkaiden paikkaa: Renkaiden paikan vaihtaminen 10 000–12 000 km:n (tai kuuden kuukauden) välein auttaa varmistamaan tasaisen kulumisen. Tässä selitämme, miten sinun on toimittava.

Rengasalan ammattilainen tarkistaa renkaan – tarkista kulutuspintojen syvyys säännöllisesti

Tarkista kulutuspinnat usein: Huolehdi, että renkaat ovat hyvässä kunnossa, tarkastamalla kulutuspinnat ja kulumiskuviot säännöllisesti. Tässä osiossa selitämme, mitä tietynlaiset kulumiskuviot merkitsevät ja autamme päättelemään, onko aika ottaa yhteyttä ammattilaiseen.

Neuvojen saaminen rengasmyyjältäsi – opettele tunnistamaan merkit siitä, että renkaat on vaihdettava

Renkaiden vaihtaminen: Renkaiden säännöllinen tarkastaminen ja huoltaminen pidentävät niiden käyttöikää, mutta kaikki renkaat kuluvat loppuun ennen pitkää. Renkaiden vaihtamisajankohta.