Finland FI
Vaihda maata

Fuldan tekniikka

Lyhyet jarrutusmatkat kuivilla pinnoilla

Kulutuspintakuviot maksimoivat kosketuksen tiehen, mikä parantaa käsiteltävyyttä. Tietyt valikoimamme renkaat on suunniteltu nimenomaan suurentamaan jarrutusvoiman alle jäävää tiepintaa, mikä taas lyhentää pysähtymismatkaa kuivilla tiepinnoilla.

Vesiliirtojen ehkäisy

Suunnatut kulutuspintakuviot yhdessä Fuldan ainutlaatuisen Aquaflow-urakuvion kanssa varmistavat veden nopean hajoamisen renkaan alta rankkasateessa.

Hallittua ajamista

Vakaat keskirivat ja tukevat olkapalat parantavat ohjaustarkkuutta. Suuren suorituskykyluokan renkaiden pintakuvioissa hyödynnetään edistyksellistä nystyrätekniikkaa, joka jakaa paineen tasaisesti kosketuspinnalle. Tuloksena on parannettu käsiteltävyys moottoritienopeuksissa ja tarkka ohjattavuus kaarteissa.

Pieni polttoaineenkulutus

Renkaiden optimaalinen runkorakenne ja pintakuviointi keventävät vierintävastusta ja vähentävät polttoaineen kulutusta. EcoControl - ja EcoControl HP -malleissa käytetty EcoTread-kuviointi vähentää polttoaineenkulutuksen lisäksi myös CO2 -päästöistä on iloa.

Hyvä kilometritulos

Renkaissamme käytetään kestäviä seoksia, litteämpiä muotoja ja optimaalisia kulutuspintakuvioita, jotka takaavat hitaan ja tasaisen kulumisen, renkaan pidemmän käyttöiän ja suuremman kilometrituloksen.

Matala melutaso

Pintakuviolohkojen optimaalinen sijoittelu ja entistä matalampi rengasprofiili vähentävät ulkoista ja sisäistä melua. Hiljaisempi melu parantaa ajomukavuutta.

Luotettava toiminta talvella

Talvirenkaidemme erikoisteknologia auttaa sinua selviytymään vaativista sääolosuhteista. Fuldan SnowCatcher-tekniikkaa käytetään Kristall Control HP- ja Kristall Montero 3 -renkaissamme. Sen keskiurat muodostavat yhteen lukittuvan verkon, joka sieppaa lumen ajettaessa ja mahdollistaa ajamisen myös syvässä lumessa.

Optimoitu runkorakenne ja erityisesti talvikäyttöön tarkoitettu pintakumiseos antavat luotettavaa pitoa ja parantavat suorituskykyä talvisilla teillä.

Vaurioiden ehkäisy

Tehokkaan runkorakenteensa ansiosta SUV- ja 4x4-renkaamme kestävät paremmin iskuja ja osumia, jotka voivat aiheuttaa rengasrikon.