Τα πάντα για τα ελαστικά

Οδηγός ελαστικών

Είτε πρόκειται να προβείτε σε αγορά καινούργιων ελαστικών είτε απλώς αναζητάτε μια μελλοντική αναβάθμιση, ο οδηγός μας θα σας δώσει σαφείς πληροφορίες σχετικά με την αναζήτησή σας, παρέχοντας πλήρη επεξήγηση της ορολογίας των ελαστικών, καθώς και όλες τις βασικές ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον αντιπρόσωπο πωλήσεων ελαστικών σας.

Πώς να βρείτε τα ελαστικά που σας ταιριάζουν

Εποχιακά ελαστικά

Οι οδηγοί σε ηπιότερα κλίματα ενδέχεται να χρησιμοποιούν ένα σετ ελαστικών όλο το χρόνο, αλλά αν ζείτε σε μια περιοχή με ακραίες εποχιακές θερμοκρασίες, θα χρειαστείτε ξεχωριστά σετ ελαστικών για τη θερινή/χειμερινή περίοδο. Σε ορισμένες χώρες, ο νόμος απαιτεί από τους οδηγούς να χρησιμοποιούν χειμερινά ελαστικά μεταξύ συγκεκριμένων ημερομηνιών του έτους ή όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα των εποχιακών ελαστικών

Κατανοήστε το ελαστικό σας

Το ελαστικό είναι ένα σύνθετο μηχανολογικό εξάρτημα, το οποίο κατασκευάζεται από πολλά επί μέρους εξαρτήματα. Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με τα ελαστικά σας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο κατασκευάζονται, καθώς και των όσων μπορείτε να μάθετε από τις πληροφορίες που είναι εντυπωμένες στο πλευρικό τοίχωμα. Διαβάστε μερικές απλές συμβουλές σχετικά με τη φροντίδα των ελαστικών σας που θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους και θα μειώσουν το κόστος οδήγησης.

Κατανοώντας τα ελαστικά σας