Τεχνολογία Fulda

Συντομότερο φρενάρισμα σε στεγνούς δρόμους

Τα ειδικά σχέδια πέλματος μεγιστοποιούν την επαφή με το δρόμο για βελτιωμένο χειρισμό, ενώ επιλεγμένα ελαστικά μας είναι βελτιστοποιημένα για να αυξάνουν την επαφή με το δρόμο κατά το φρενάρισμα, με αποτέλεσμα μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης σε στεγνά οδοστρώματα.

Αντίσταση στην υδρολίσθηση

Ο κατευθυντικός σχεδιασμός πέλματος, σε συνδυασμό με το μοναδικό σχέδιο αυλακώσεων Aquaflow της Fulda, εξασφαλίζει τη γρήγορη απομάκρυνση του νερού κάτω από το ελαστικό σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης.

Ακριβής χειρισμός

Οι στιβαρές νευρώσεις στο κέντρο και τα άκαμπτα μπλοκ ώμου συνεργάζονται για όσο το δυνατόν ακριβέστερο χειρισμό. Τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων της εταιρείας μας χρησιμοποιούν Τεχνολογία Προοδευτικής Κύρτωσης στο πέλμα του ελαστικού, προκειμένου να κατανέμεται ομοιόμορφα η πίεση σε ολόκληρη την επιφάνεια επαφής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον καλύτερο χειρισμό σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου με ακρίβεια ελέγχου στις στροφές.

Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου

Στα ελαστικά μας, χρησιμοποιούμε βελτιστοποιημένη κατασκευή σκελετού και σχέδια πέλματος που ελαχιστοποιούν την αντίσταση κύλισης και βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου. Το σχέδιο πέλματος Ecotread που χρησιμοποιούμε στα μοντέλα EcoControl και EcoControl HP πηγαίνει αυτή την ιδέα ακόμα παραπέρα, εστιάζοντας στην κατανάλωση καυσίμου και τις μειωμένες εκπομπές CO2 εκπομπές CO.

Υψηλή χιλιομετρική απόδοση

Τα ελαστικά μας χρησιμοποιούν γόμες με μεγάλη αντοχή στη φθορά, πιο επίπεδα περιγράμματα και βελτιστοποιημένα σχέδια πελμάτων, ώστε να διασφαλιστεί αργή και ομοιόμορφη φθορά για να επιτευχθεί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών και δυνατότητα υψηλής χιλιομετρικής απόδοσης.

Χαμηλά επίπεδα θορύβου

Η βελτιστοποιημένη διάταξη των τακουνιών του πέλματος και το πιο επίπεδο περίγραμμα του ελαστικού μειώνουν το θόρυβο μέσα και έξω από το αυτοκίνητο για πιο αθόρυβη και άνετη οδήγηση.

Αξιόπιστη απόδοση το χειμώνα

Τα χειμερινά ελαστικά μας είναι εξοπλισμένα με ειδικές τεχνολογίες που σας βοηθούν σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η τεχνολογία Fulda SnowCatcher – που χρησιμοποιείται στα ελαστικά Kristall Control HP και Kristall Montero 3 – διαθέτει κεντρικές αυλακώσεις που λειτουργούν μαζί για να σχηματίσουν ένα δίκτυο σύμπλεξης που γραπώνει το χιόνι καθώς οδηγείτε, για να συνεχίζετε να κινείστε ακόμα και σε σφοδρή χιονόπτωση.

Παράλληλα, η βελτιστοποιημένη κατασκευή των σκελετών και τα ειδικά χειμερινά μίγματα πέλματος παρέχουν αξιόπιστη πρόσφυση και βελτιωμένη απόδοση σε χειμερινούς δρόμους.

Αντοχή στις καταπονήσεις

Τα ελαστικά SUV και 4x4 της εταιρείας μας χρησιμοποιούν μια κατασκευή σκελετού υψηλής απόδοσης που βοηθά στην προστασία από χτυπήματα και κρούσεις που μπορούν συνήθως να προκαλέσουν ζημιά στα ελαστικά.