Norway NO
Bytt land

Fulda-teknologi

Kortere bremselengde på tørr veibane

Et spesialutviklet slitebanedesign maksimerer kontakten med veien, noe som forbedrer håndteringen, mens enkelte dekk i vårt utvalg er optimert for å øke kontakten med veien når du bremser, noe som gir kortere bremselengde på tørr veibane.

Vannplaningsmotstand

Retningsbestemt slitebanedesign kombinert med det unike spormønsteret Aquaflow fra Fulda sikrer rask drenering av vann fra dekkets underside når det er kraftig regnvær.

Presise kjøreegenskaper

Stabile midtriller og solide skulderblokker sørger for mer presise kjøreegenskaper. Våre høykvalitetsdekk benytter Progressive Hump Technology i dekkets slitebane for å fordele trykket jevnere mot kontaktflaten. Resultatet er bedre kjøreegenskaper og økt kontroll i svinger ved høye hastigheter.

Lavere drivstofforbruk

Våre dekk benytter en optimert stammekonstruksjon og slitebanedesign for å redusere rullemotstanden og bedre drivstofforbruket. I tillegg tar Ecotread -slitebanemønsteret på våre modeller EcoControl og EcoControl HP dette konseptet enda lenger med sitt fokus på drivstofføkonomi og reduksjon av CO2 -utslipp.

Lang kjørelengde

Dekkene våre har slitesterke blandinger, flatere profil og optimert slitebanemønster for å sikre treg og jevn slitasje, noe som forlenger dekkets levetid og gir lang kjørelengde.

Stillegående

Optimert plassering av slitebaneblokker og flatere dekkontur reduserer innvendige og utvendige støyutslipp, og gir dermed en mer stillegående og komfortabel kjøretur.

Pålitelig ytelse på vinterføre

Vinterdekkene er utstyrt med spesiell teknologi som tar deg gjennom røffe værforhold. Fulda SnowCatcher-teknologi – som brukes på vår Kristall Control HP- og Kristall Montero 3-dekk – har midtriller som jobber sammen for å danne et sammenflettet nettverk som fanger opp snøen mens du kjører, slik at du holder deg i bevegelse selv på svært krevende vinterføre.

Samtidig gir optimerte stammekonstruksjoner og den spesielle sammensetningen på vinterdekkene pålitelig trekkevne og forbedrede kjøreegenskaper på vinterføre.

Motstandsdyktig mot skader

Våre firehjulstrekkere og SUV-er bruker en høytytende stammekonstruksjon som hjelper med å beskytte mot slagene og støtene som ofte forårsaker dekkskader.