Romania RO
Schimbaţi ţara

Totul despre anvelope

Ghidul anvelopelor

Fie că doriți să cumpărați anvelope noi, fie că vă uitați doar după anvelope mai bune pentru viitor, ghidul nostru vă oferă informații clare despre produsul căutat, însoțite de explicații complete pentru jargonul anvelopelor și de întrebările esențiale pe care să le adresați distribuitorului de anvelope.

Cum să găsiți anvelopa potrivită pentru dvs.

Anvelope de sezon

Conducătorii auto din regiuni cu climat mai blând folosesc un singur set de anvelope tot anul. Dacă locuiţi într-o zonă cu temperaturi extreme vara şi iarna, aveţi nevoie de seturi de anvelope separate pentru vară şi iarnă. În unele ţări, legea obligă conducătorii auto să utilizeze anvelope de iarnă între anumite date ale anului sau atunci când condiţiile meteorologice impun acest lucru.

Aflaţi mai multe despre beneficiile anvelopelor de sezon

Înţelegeţi mai bine anvelopa

O anvelopă este un produs de inginerie complex, alcătuit din mai multe părţi componente. Aflaţi mai multe despre anvelope, inclusiv cum sunt produse şi ce vă pot spune informaţiile tipărite pe flancul anvelopei. Aflaţi câteva sfaturi simple pentru îngrijirea anvelopelor, care vă vor ajuta să prelungiţi durată lor de viaţă şi să reduceţi cheltuielile cu autoturismul.

Înţelegeţi mai bine anvelopele