Romania RO
Schimbaţi ţara

Fulda testează gratuit pneurile maşinii tale

Bucureşti, aprilie 2007 – Fulda anunţă lansarea campaniei naţionale “Laser Check”. Astfel, Fulda vine în sprijinul conducătorilor auto şi le oferă un control gratuit al stării anvelopelor, esenţială pentru siguranţa în trafic.

 

În perioada 20-30 Aprilie, în marile parcări din oraşele Bucureşti, Galaţi, Iaşi, Timişoara, Râmnicu Vâlcea, Arad, Orad, Satu Mare, Ploieşti, Braşov, echipele Fulda vor verifica adâncimea benzii de rulare a anvelopelor. Posesorii automobilelor ce doresc această verificare vor primi la final rezultatele măsurătorii care vor prezenta starea actuală a pneurilor.

 

Laser Check este o iniţiativă globală unică privind siguranţa rutieră. Aceasta se bazează pe un “Profilo-metru” (instrument de măsurare a benzii de rulare), un dispozitiv high-tech electronic cu laser care măsoară profilul rămas al anvelopei unui vehicul în câteva secunde şi îl confirmă printr-un raport de testare. Datorită introducerii Profilo-metrului pentru automobil, este posibilă verificarea unui număr mare de vehicule într-o perioadă scurtă de timp şi atragerea atenţiei şoferilor asupra vitezei de uzură a anvelopelor lor. Statistica spune că în urma unui astfel de control, anvelopele a 8 din 100 de maşini trebuie înlocuite. În 11 ani, numărul anvelopelor verificate de Fulda Laser Check se ridică la peste 33 de milioane.

 

Toţi conducãtorii auto care vor beneficia de testarea echipelor Fulda vor participa la o tragere la sorţi a cãrui cãştigãtor va primi un set de 4 anvelope Fulda. Mai multe detalii despre modalitatea de desfãşurare a acestei campanii în regulamentul campaniei.