Romania RO
Schimbaţi ţara

Obţinerea unei anvelope echilibrate

La compararea anvelopelor, este important de ştiut că anumiţi factori de performanţă întră în conflict unii cu alţii. Cu alte cuvinte, optimizarea unei caracteristici se poate face prin renunţarea la o altă caracteristică.

Un astfel de compromis apare între aderenţa pe carosabilul ud şi eficienţa din punctul de vedere al consumului de combustibil. Prin natura lor, modelele de benzi de rulare care asigură aderenţa pe carosabilul ud generează, de asemenea, o frecare mai mare între anvelopă şi carosabil. Prin urmare, crearea unei anvelope de nota A atât pentru eficienţa din punctul de vedere al consumului de combustibil, cât şi pentru aderenţa pe carosabilul ud este o adevărată provocare.

Abordarea noastră

Ne străduim să atingem obiectivul de a crea o anvelopă cu nota „A-A”. Dar obiectivul nostru principal rămâne neschimbat: crearea unor anvelope echilibrate, cu rezultate în toate domeniile de performanţă. Ca şi clasamentul UE, obiectivul nostru vizează alţi factori importanţi, precum manevrabilitatea pe carosabilul ud şi uscat, rezistenţa la acvaplanare şi randamentul kilometric.