Romania RO
Schimbaţi ţara

Tehnologia Fulda

Frânare mai scurtă pe carosabilul uscat

Modelele benzii de rulare din gama noastră proiectate pentru a maximiza contactul cu suprafața carosabilă, pentru o manevrabilitate mai bună, sunt optimizate pentru a crește aderența la drum în condiții de forță de frânare, asigurând distanțe mai scurte de frânare pe suprafețe carosabile uscate.

Rezistenţă la acvaplanare

Modele direcţionale ale benzii de rulare, combinate cu modelul unic al canelurii Aquaflow de la Fulda asigură o dispersare rapidă a apei de sub anvelope în condiţii de ploaie puternică.

Precizia manevrabilității

Nervurile centrale stabile și blocurile solide ale umerilor asigură împreună precizia manevrabilității. Utilizarea anvelopelor noastre de înaltă performanță Tehnologia proeminențelor progresive în banda de rulare a anvelopei distribuie presiunea uniform pe suprafața de contact. Rezultatul este o manevrabilitate mai bună la viteze de autostradă, cu control precis la viraje.

Consum mai redus de combustibil

Anvelopele noastre au o construcție optimizată a carcasei și modele ale benzii de rulare care reduc rezistența la rulare și îmbunătățesc consumul de combustibil. Banda de rulare Ecotread de pe modelele noastre EcoControl și EcoControl HP duce acest concept mai departe, cu un accent pe economia de combustibil și pe reducerea emisiilor de CO2 .

Randament kilometric ridicat

Anvelopele noastre folosesc compuşi rezistenţi la uzură, contururi mai plate şi modele optimizate ale benzii de rulare pentru a asigura uzura lentă şi uniformă, o durată mai lungă de viaţă a anvelopei şi un potenţial de randament kilometric mai mare.

Zgomot redus

Aranjamentele optimizate ale blocurilor benzii de rulare și un contur plat al anvelopei reduc emisiile de zgomot interior și exterior pentru un șofat mai silențios și mai confortabil.

Performanţă de iarnă de încredere

Anvelopele noastre de iarnă sunt echipate cu tehnologii speciale pentru a asigura performanţă în condiţii meteorologice aspre. Tehnologia Fulda SnowCatcher este folosită pe anvelopele Kristall Control HP şi Kristall Montero 3, prevăzute cu caneluri centrale ce formează împreună o reţea interconectată care aderă la zăpadă în timpul rulării, pentru a vă menţine în mişcare chiar şi pe straturi groase de zăpadă.

În acelaşi timp, construcţia carcasei optimizate şi materialele compozite speciale pentru iarnă ale benzii de rulare îi conferă tracţiune fiabilă şi performanţe îmbunătăţite pe drumuri de iarnă.

Rezistenţă la deteriorări

Anvelopele noastre pentru SUV şi 4x4 utilizează o construcţie de carcasă de înaltă performanţă pentru a asigura protecţie împotriva loviturilor şi a impactului care deteriorează anvelopele de obicei.