Slovenia SR
Promeni državu

Ko smo mi

Fulda je vodeći nemački proizvođač pneumatika. Kupcima širom Evrope nudimo kompletan asortiman pneumatika visokog kvaliteta po prihvatljivim cenama, namenjenih za putničke automobile, vozila 4x4, lake kamione, kamione i poljoprivredna vozila.

Nemačka tradicija i kvalitet

Osnovana u gradu Fulda u Nemačkoj, Fulda proizvodi pneumatike visokog kvaliteta još od 1906. godine.

Danas je Fulda ponosni član Goodyear grupe i jedan od najpopularnijih brendova pneumatika među nemačkim vozačima.

Kvalitet naših pneumatika potiče od razumevanja visokih standarda proizvodnje koji se očekuju na nemačkom tržištu – vožnja u otežanim vremenskim uslovima i kupci koji žele samo najbolje čine Nemačku danas jednim od najzahtevnijih tržišta na svetu.

Sada i vozači širom Evrope uviđaju zbog čega Fulda predstavlja pametan izbor.

Odakle dolaze pneumatici marke Fulda

Raspolažemo armijom od 1.800 zaposlenih, koji godišnje proizvode oko osam miliona pneumatika i distribuiraju ih u 28 zemalja širom Evrope.

Svi naši pneumatici izrađuju se u postrojenjima koja zadovoljavaju ISO 14001: standard koji se odnosi na zaštitu životne sredine i sistem upravljanja proizvodnjom. Nezavisne revizorske kuće redovno kontrolišu sistem upravljanja životnom sredinom u svim našim postrojenjima, kako bi se obezbedilo poštovanje najviših standarda.

Vozite se pametno, vozite duže: filozofija kompanije Fulda

Tokom više od veka razvoja pneumatika, naš fokus je ostao isti: udruživanje prihvatljive cene i visokog kvaliteta proizvoda.

Naš koncept „Smart Move” inkorporiran je u pneumatike marke Fulda poslednje generacije, tako da oni nude optimalnu ravnotežu između upravljivosti po svim vremenskim uslovima, nemačkog kvaliteta izrade i vrednosti za uloženi novac.

Nezavisno odobreni

Ponosni smo na pneumatike koje proizvodimo. Testovi vodećih potrošačkih organizacija i automobilskih časopisa neprestano prepoznaju kvalitet pneumatika marke Fulda.