Slovenia SR
Promeni državu

Sve o pneumaticima

Vodič za pneumatike

Bilo da kupujete nove pneumatike ili samo razgledate šta bi u budućnosti moglo da vam odgovara, naš vodič će vam pružiti jasne informacije o tome šta treba da tražite, objasniće vam čitavu terminologiju specifičnu za pneumatike i najvažnija pitanja koja treba da postavite prodavcu pneumatika.

Kako da pronađete pravi pneumatik za svoje potrebe

Sezonski pneumatici

Vozači u umerenim klimatskim područjima mogu da koriste samo jedan komplet pneumatika tokom cele godine, ali ukoliko živite u oblasti sa ekstremnim sezonskim temperaturama, trebaće vam zasebni kompleti letnjih i zimskih pneumatika. U nekim državama, zakonom je obavezno korišćenje zimskih pneumatika tokom određenog perioda u godini ili kada to zahtevaju vremenski uslovi.

Saznajte više o prednostima korišćenja sezonskih pneumatika.

Upoznajte svoj pneumatik

Pneumatik je složena inženjerska tvorevina sačinjena od više delova. Saznajte više o svojim pneumaticima, kao i o tome kako su napravljeni i šta možete da saznate na osnovu informacija odštampanih na bočnom zidu. Otkrijte neke jednostavne savete o tome kako da vodite računa o pneumaticima, produžite im vek trajanja i smanjite troškove vožnje.

Upoznajte svoje pneumatike