Romania RO
Schimbaţi ţara

Eticheta UE pentru anvelope – Prezentare generală

Precum eticheta referitoare la consumul de energie de pe aparatele din gospodărie, noua etichetă UE pentru anvelope facilitează evaluarea aspectelor importante referitoare la siguranţă şi mediu ale unei anvelope. Exploraţi linkurile următoare pentru a afla mai multe detalii.

Eficienţă din punctul de vedere al consumului de combustibil

Eficienţa din punctul de vedere al consumului de combustibil depinde de rezistenţa la rulare a anvelopei. Eficienţa din punctul de vedere al consumului de combustibil este evaluată de la A (clasa cea mai mare) la G (clasa cea mai mică).

Aderenţa pe carosabilul ud

Aderenţa pe carosabilul ud se referă la capacitatea anvelopei de a frâna pe carosabilul ud. Clasamentul include şapte categorii, de la A (cea mai mare) la F (cea mai mică).

Zgomotul exterior

Nivelul zgomotului de rulare exterior produs de o anvelopă este indicat în decibeli. Clasa de zgomot a anvelopei este indicată prin unde de sunet negre, de la 1 (silenţios) până la 3 (zgomotos).

Vizualizarea informaţiilor de pe eticheta pentru anvelope

Începând din noiembrie 2012, eticheta UE pentru anvelope va fi afişată ca un abţibild pe toate anvelopele noi. Toţi dealerii vor fi obligaţi să furnizeze aceste informaţii. De asemenea, puteţi consulta clasamentele UE pentru fiecare anvelopă Fulda pe site-ul nostru web.

Valorile afişate pe etichetă au doar caracter ilustrativ. Valorile pentru o anumită gamă/dimensiune de anvelope pot varia.